Polední Menu se podává v době od 11:00 do 14:00
výletní restaurace "U Křivé vrtule"
TÝDENNÍ MENU
31. 3. – 11. 4. 2025
Menu č.3: Dle výběru z jídelního lístku za cenu 170,- Kč
Po dobu prázdnin druhé menu dle nabídky
(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)
Seznam hlavních potravinových alergenů
Pondělí: | Polévka - Kmínová (1,3,7) |
1) Vepřové rizoto se sýrem, okurek (1,3,7) | |
2) Segedínský guláš houskový knedlík (1,3,7) | |
Úterý: | Polévka - Bramborová (1,7) |
1) Špagety aglio olio (1,3,7) | |
2) Přírodní vepřová kotleta na houbách, rýže (1,3,7) | |
Středa: | Polévka - Luštěninová (1,7) |
1) Francouzské brambory, okurek (1,3,7) | |
2) Koprová omáčka s vejcem, houskový knedlík (1,3,7) | |
Čtvrtek: | Polévka - Dýňová (1,7) |
1) Plněné bramborové taštičky s mákem a cukrem (1,3,7) | |
2) Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory (1,3,7) | |
Pátek: | Polévka - Gulášová (1) |
1) Tortellini na smetaně se šunkou a hráškem (1,7) | |
2) Pečené kuřecí stehno, rýže (1) | |
7. 4. Pondělí: | Polévka - Selská (1,3,7)
|
1) Špagety Carbonára (1,3,7) | |
2) Sekaná roláda, bramborová kaše, okurek (1,3,5,7) | |
Úterý: | Polévka - Italská s těstovinou (1,3,7) |
1) Bavorské vdolky s povidlím a tvarohem (1,3,7) | |
2) Vepřový steak s rozmarýnovou omáčkou, hranolky (1,3.7) | |
Středa: | Polévka - Chalupářská (1,7) |
1) Kuřecí plátek na paprice s těstovinou (1,3,7) | |
2) Smažený květák, brambory, tatarka (1,7) | |
Čtvrtek: | Polévka - Uzená s kroupami (1,3,7,9) |
1) Vepřový flamendr s rýží (1,3,7) | |
2) Uzené maso s křenovou omáčkou, houskový knedlík (1,3,7) | |
Pátek: | Polévka - Česnečka (1,3,7) |
1) Penne na smetaně s houbami (1,3,7) | |
2 Smažený kuřecí řízek plněný šunkou sýrem, brambor (1,3,7) | |
|