Polední Menu se podává v době od 11:00 do 14:00

 

výletní restaurace "U Křivé vrtule"

 

TÝDENNÍ MENU

31. 3. – 11. 4. 2025

Menu č.3: Dle výběru z jídelního lístku za cenu 170,- Kč


Po dobu prázdnin druhé menu dle nabídky
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)

Seznam hlavních potravinových alergenů

 

Pondělí: Polévka - Kmínová (1,3,7)
  1) Vepřové rizoto se sýrem, okurek (1,3,7)
  2) Segedínský guláš houskový knedlík (1,3,7)
   
Úterý: Polévka - Bramborová (1,7)
  1) Špagety aglio olio (1,3,7)
  2) Přírodní vepřová kotleta na houbách, rýže (1,3,7)
   
Středa: Polévka - Luštěninová (1,7)
  1) Francouzské brambory, okurek (1,3,7)  
  2) Koprová omáčka s vejcem, houskový knedlík (1,3,7)
   
Čtvrtek: Polévka - Dýňová (1,7)
  1) Plněné bramborové taštičky s mákem a cukrem (1,3,7)
  2) Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory (1,3,7)
   
Pátek: Polévka - Gulášová (1)
  1) Tortellini na smetaně se šunkou a hráškem (1,7)
  2) Pečené kuřecí stehno, rýže (1) 
   
7. 4.  Pondělí: Polévka - Selská (1,3,7)
 
  1) Špagety Carbonára (1,3,7)
  2) Sekaná roláda, bramborová kaše, okurek (1,3,5,7)
   
Úterý: Polévka - Italská s těstovinou (1,3,7)
  1) Bavorské vdolky s povidlím a tvarohem (1,3,7)
  2) Vepřový steak s rozmarýnovou omáčkou, hranolky (1,3.7)
   
Středa: Polévka - Chalupářská (1,7)
  1) Kuřecí plátek na paprice s těstovinou (1,3,7)
  2) Smažený květák, brambory, tatarka (1,7)
   
Čtvrtek: Polévka - Uzená s kroupami (1,3,7,9)
  1) Vepřový flamendr s rýží (1,3,7)
  2) Uzené maso s křenovou omáčkou, houskový knedlík (1,3,7)
   
Pátek: Polévka - Česnečka (1,3,7)
  1) Penne na smetaně s houbami (1,3,7)
  2 Smažený kuřecí řízek plněný šunkou sýrem, brambor (1,3,7)
   


Cena menu včetně malého pití: 140,- Kč
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)