Polední Menu se podává v době od 11:00 do 14:00

 

výletní restaurace "U Křivé vrtule"

 

TÝDENNÍ MENU

11. 11. – 22. 11. 2024

Po dobu prázdnin druhé menu dle nabídky
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)

Seznam hlavních potravinových alergenů

 

Pondělí: Polévka - Husí vývar (1,3,7)
  1) -----
  2) -Moravský vrabec, zelí, houskový knedlík (1,3,7)
  Extra: Husy a kačeny dle objednávky (1,3,7) 
   
Úterý: Polévka - Bramboračka (1,7)
  1) Hrachová kaše s vrtulí, pečivo (1,3,7)
  2) Kuřecí steak s rozmarýnovou omáčkou, hranolky (1,3,7)
   
Středa: Polévka – Kapustová (1,9)
  1) Bavorské vdolečky s povidlím (1,3,7)
  2) Špíz z vepřového a kuřecího masa americké brambory 
   
Čtvrtek: Polévka – Čočková (1,7)
  1) Mexické fazole s uzeninou (1,3,7)
  2) Vepřové maso na houbách, rýže (1,3,7)
   
Pátek: Polévka – Masový vývar (1,3,7)
  1) Těstoviny zapečené s uzeninou, okurek (1,3,7)
  2) Holandský řízek, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
   
18. 11.  Pondělí: Polévka – Pórková s vejcem (1,5,7)
 
  1) Játrová omáčka s rýží (1,3,7)
  2) Smažený sýr, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
   
Úterý: Polévka – Rajská (1.3,7)
  1) Halušky s brynzou a slaninou (1,3,7)
  2) Vepřový plátek s fazolkami a slaninou, hranolky (1,3,7)
   
Středa: Polévka – Vývar se zeleninou (1,7)
  1) Ovocné knedlíky s cukrem a tvarohem (1,3,7)
  2) Masová směs po myslivecku, rýže (1,3,7)
   
Čtvrtek: Polévka – Květáková (1,7)
  1) Bramborový guláš, pečivo (1,3,7)
  2) Smažený kuřecí řízek, brambor, tatarka (1,3,7)
   
Pátek: Polévka – Zelná s klobáskou (1,3,7)
  1) Těstovinový salát s masem a sýrem (1,3,7)
  2) Vepřový ptáček, rýže (1,3,7)
   


Cena menu včetně malého pití: 140,- Kč
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)